• Au Pair Verhalen
Veröffentlicht am August 25, 2019

Video-tag: Het leven van een au pair

De Italiaanse Ersilia beantwoordt al je vragen over het au pair-leven!

Von Cultural Care Au Pair

Hier is ’ie dan, de vijfde aflevering van onze video-tagserie over het leven als au pair. In deze aflevering zie je de Italiaanse au pair Ersilia. Net als haar Argentijnse collega Sol uit aflevering vier, bracht Ersilia haar tijd als au pair door in het prachtige, historische Cambridge, Massachusetts. Ersilia vertelt haar hele au pair-verhaal: vanaf het moment dat ze besloot haar droom waar te maken, via het leven op de Au Pair Training School, tot haar favoriete (én minst favoriete) gerechten in de VS!

 

Volgens Ersilia – en talloze andere au pairs in ons programma – is het allerleukste deel van de au pair-ervaring toch de tijd die je met je gastkindjes doorbrengt. Ersilia heeft een sterke band ontwikkeld met haar gastkinderen, en ziet zichzelf als hun grote zus. Ze heeft echt een tweede familie en een tweede thuis gevonden.

 

Deze ervaring is een omslagpunt in mijn leven geweest”, vertelt Ersilia.

 

Op welk punt je ook staat in de au pair-reis – of je nu net aan het overwegen bent om misschien het avontuur aan te gaan of al halverwege het aanmeldingsproces bent – Ersilia’s video-tag geeft je inzicht in deze bijzondere ervaring door de volgende vragen te beantwoorden:

 

  1. Hoe ben je op het idee gekomen om als au pair naar de VS te gaan?
  2. Met welke drie woorden zou je je ervaring op de Training School beschrijven?
  3. Waar woonde je? En wat vond je het mooiste aan die plek?
  4. Waarover was je in Amerika het meest verbaasd?
  5. Wat is je favoriete Amerikaanse gerecht? En je minst favoriete?
  6. Hoeveel staten heb je bezocht?
  7. Wat is je favoriete herinnering aan je gastgezin?
  8. Wat is het leukste aan au pair zijn? En wat is het moeilijkst?
  9. Hoe ben je door je au pair-ervaring veranderd?
  10. Welk advies zou je geven aan iemand die overweegt au pair te worden?

 

We hopen dat onze au pairs doorgaan met deze serie tagvideo’s – als je een video maakt, vergeet die dan niet te posten op YouTube (of op andere sociale media!) en hem te voorzien van de titel ‘Cultural Care Au Pair Tag’.

 

En als je je video ook op onze kanalen wilt terugzien, neem dan gerust contact op met Cultural Care!

 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.

Am beliebtesten

Mehr über Au Pair Verhalen

A line drawing of a gumball machine

Teile Deine Story!

Wir sind auf der Suche nach leidenschaftlichen Bloggern, die einen Post für uns schreiben. Sende uns Deine Story noch heute und gebe anderen einen Einblick in das Leben als Au Pair!

Reiche deine story ein