Maak het verschil als au pair

Kijk: hoe Melanie als au pair haar stem vond

Elke dag weer helpen au pairs de wereld een beetje mooier te maken.

 

Neem nou Melanie, een au pair uit Mexico. Thuis had Melanie altijd het gevoel dat ze vooral iemand zus, dochter of nichtje was. Nooit voelde ze zich slim genoeg of mooi genoeg. Nooit had ze het gevoel dat ze… genoeg was. Maar tijdens haar periode als au pair vond Melanie met hulp van haar gastgezin eindelijk haar eigen stem, haar passie en haar kracht, en lukte het haar de wereld te veranderen.

 

Na een aantal verwoestende aardbevingen in Mexico in 2017 zette Melanie haar artistieke talenten en haar nieuw verworven zelfvertrouwen in om geld in te zamelen en mensen kennis te laten maken met goede doelen die zich inzetten voor rampenbestrijding.

 

Ze wilde mensen helpen, en die passie bracht ze ook over op de zoontjes van haar gastgezin. Zo leerden zij dat er mensen zijn die het minder goed hebben dan zijzelf, en begonnen ze hun speelgoed en kleren weg te geven aan kinderen in nood.

 

Al voordat Melanie in Amerika aankwam, had ze zich voorgenomen de Amerikanen meer begrip bij te brengen voor Mexicanen en hun cultuur en gewoontes. Dat voornemen leefde ze na; Melanie werd een ambassadeur voor haar thuisland.

 

Door de spannende stap te zetten om in haar eentje naar een nieuw land te vertrekken, zette Melanie ook een paar positieve veranderingen in zichzelf in beweging: ze kreeg meer zelfvertrouwen, werd zelfstandiger en kreeg een nieuwe kijk op de wereld.

 

Bekijk hieronder haar hele verhaal en laat je inspireren om zelf ook als au pair de wereld te verbeteren!

 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.