Ditjes en datjes: Taallessen

Au pairs en hun gastkinderen kletsen over hun taal en cultuur.

Au pairs spelen een enorm grote rol in de ontwikkeling van hun gastkinderen. Een van de belangrijke functies van een au pair is die van leraar! Au pairs kunnen hun gastkinderen heel veel leren. Niet alleen over de eetgewoontes, tradities, feestdagen en taal van hun land, maar ook levenslessen zoals het respecteren van verschillen tussen mensen en openstaan voor andere manieren van doen, denken en spreken.

 

We hebben een tijdje opgetrokken met een aantal au pairs en hun gastkinderen om te zien wat Amerikaanse kinderen zoal leren van hun au pair. In deze video proberen jonge kinderen in een vreemde taal tot tien te tellen en vertellen ze welke buitenlandse snacks ze het allerlekkerst vinden. Té schattig!

 

Luister maar naar de lessen die au pairs aan hun gastkinderen geven – misschien leer je zelf nog wel iets!

 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Wil je meer weten?

     We zullen je alles vertellen wat je moet weten over het avontuur van je leven als au pair in de Amerika. Reis, leer en ontwikkel jezelf met Cultural Care!

    Kom meer te weten.