• Au Pair Verhalen
Geplaatst July 1, 2019

Maak kennis met het nieuwe logo van Cultural Care

Lees hier het verhaal achter onze vernieuwde look.

Door Cultural Care Au Pair

Het zijn spannende tijden bij Cultural Care! Dit jaar vieren we onze dertigste verjaardag. En dat doen we met een frisse nieuwe look!

 

En het allermooiste aan deze nieuwe look is… ons nieuwe logo! We zijn superblij met ons vernieuwde officiële logo. Hiermee kunnen we nog beter laten zien wie wij als onderneming zijn en waar we voor willen staan.

 

Cultural Care Au Pair is natuurlijk niet veranderd: we zijn nog altijd ’s werelds grootste en meest vertrouwde au pair-organisatie, die een wereldwijde gemeenschap van families wil bouwen en zo de wereld een beetje mooier wil maken. Dat zijn we, en dat blijven we. Dat is onze visie en onze belangrijkste drijfveer.

 

Maar we wilden een logo dat écht ons verhaal vertelt – en, belangrijker nog, de verhalen van onze au pairs en gastgezinnen.

 

Daarom hebben we eerst eens goed naar ons bestaande logo gekeken en ons afgevraagd: “Wat willen we veranderen? En wat willen we houden?” In het nieuwe logo moest het hart sowieso terugkomen, omdat dat nu eenmaal een van de hoekstenen van onze identiteit is. Het hart staat voor liefde, zorg en begrip – drie belangrijke ingrediënten in ons programma.

 

We hebben ons laten inspireren door de verhalen over culturele uitwisseling vanuit het hele land en over de hele wereld. En zo kwamen we uit bij twee harten, die de ervaring van de au pair en het gastgezin voorstellen en samensmelten in één wereldwijde familie.

 

Het grote hart symboliseert onze gastgezinnen, die hun hart en huis openstellen voor een au pair en voor de nieuwe energie die hij of zij meebrengt. Het kleine hart staat symbool voor onze au pairs, die klaarstaan om een nieuwe cultuur te omarmen en om te worden opgenomen in een tweede familie.

Maar het allermooiste aan ons nieuwe logo is hoe de twee harten samenkomen in een derde element, dat symbool staat voor culturele uitwisseling waarmee levens worden veranderd.

 

Benieuwd naar ons nieuwe logo en naar de Cultural Care-ervaring? Bekijk dan hierboven de video met het verhaal achter ons logo!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.

Meest populair

Meer van Au Pair Verhalen