• Au Pair Verhalen
Geplaatst August 23, 2019

Video-tag: Het leven van een au pair

De Argentijnse Sol vertelt over haar leven als au pair in de VS.

Door Cultural Care Au Pair

Hier is de derde aflevering van onze video-tagserie over het leven als au pair! In deze aflevering zien we de Argentijnse au pair Sol, die bijna klaar is met haar eerste jaar in Cambridge, Massachusetts. Sol is zo dol op haar gastgezin dat ze heeft besloten nog 12 maanden bij ze te blijven. Sol heeft enorm veel zin om nog een tijd in Cambridge/Boston te blijven, omdat dit gebied volgens haar multicultureel is en omdat ze er al mensen van over de hele wereld heeft ontmoet. Ook heeft ze als au pair in Amerika een van haar grootste passies in het leven ontdekt: dansen! Thuis in Argentinië was ze veel te verlegen om de dansvloer op te gaan, maar hier in de VS heeft ze een nieuwe start gemaakt en durfde ze het wel aan. Inmiddels zit ze in een team van gevorderde dansers, en binnenkort wordt ze zelfs danslerares.

 

Ik heb mezelf hier echt leren kennen”, vertelt Sol.

 

In deze video vertelt Sol over van alles: van haar cultuurshock via de Au Pair Training School tot hamburgers! Op welk punt je ook staat in de au pair-reis – of je net aan het overwegen bent om misschien het avontuur aan te gaan of al halverwege het aanmeldingsproces bent – Sols video-tag geeft je inzicht in deze bijzondere ervaring door de volgende vragen te beantwoorden:

 

  1. Hoe ben je op het idee gekomen om als au pair naar de VS te gaan?
  2. Met welke drie woorden zou je je ervaring op de Training School beschrijven?
  3. Waar woonde je? En wat vond je het mooiste aan die plek?
  4. Waarover was je in Amerika het meest verbaasd?
  5. Wat is je favoriete Amerikaanse gerecht? En je minst favoriete?
  6. Hoeveel staten heb je bezocht?
  7. Wat is je favoriete herinnering aan je gastgezin?
  8. Wat is het leukste aan au pair zijn? En wat is het moeilijkst?
  9. Hoe ben je door je au pair-ervaring veranderd?
  10. Welk advies zou je geven aan iemand die overweegt au pair te worden?

 

We hopen dat onze au pairs (en voormalige au pairs) doorgaan met deze serie tagvideo’s – als je een video maakt, vergeet die dan niet te posten op YouTube (of op andere sociale media!) en hem te voorzien van de titel ‘Cultural Care Au Pair Tag‘.

 

En als je je video ook op onze kanalen wilt terugzien, neem dan gerust contact op met Cultural Care!

 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.

Meest populair

Meer van Au Pair Verhalen

A line drawing of a gumball machine

Klaar voor jouw avontuur?

Begin vandaag nog jouw profiel en kom een stap dichter bij het worden van een au pair in Amerika. Begin aan het volgende spannende hoofdstuk van je leven!

Begin