Ben jij een echte wereldburger?

In onze quiz kom je erachter!

Doe onze quiz om te zien of je jezelf een echte wereldburger kunt noemen. En als je daarna je score wilt verbeteren? Dan ga je als au pair naar Amerika!

 

Een echte wereldburger begrijpt de wereld en zijn of haar eigen plek in die wereld. Een andere kijk durven nemen en dingen veranderen, daar draait het allemaal om. Onze samenleving wordt steeds mondialer. Een van de belangrijkste persoonlijke vaardigheden is vandaag de dag dan ook het kunnen communiceren met en begrijpen van andere mensen en culturen.

 

Door je ervaring in Amerika word je als au pair de ultieme wereldburger. Je leert de wereld vanuit een nieuwe hoek te bekijken, je leert communiceren met mensen die anders zijn dan jijzelf en je ervaart hoe het is om in het buitenland te wonen.

 

Als au pair breng je verandering: je verrijkt de levens van je gastkinderen én van iedereen in je Amerikaanse omgeving. En na je Amerikajaar neem je al die levenslessen mee terug naar huis, waar je je internationale ervaring kunt inzetten om je eigen gemeenschap een beetje mooier te maken.

 

Onze au pairs zijn echte wereldburgers. En jij?

 

Doe de quiz! 

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Klaar voor jouw avontuur?

    Begin vandaag nog jouw profiel en kom een stap dichter bij het worden van een au pair in Amerika. Begin aan het volgende spannende hoofdstuk van je leven!

    Begin