Au pairs kletsen met hun gastkinderen   

Au pairs kletsen met hun gastkinderen   

Deze schattige valentijnsvideo wil je niet missen!

Au pairs krijgen dit jaar op Valentijnsdag heel veel liefde! Van hun gastgezin, van hun mede-au pairs en van hun LCC: au pairs krijgen deze maand van iedereen extra lof en waardering.

 

En van wie krijgen de au pairs op Valentijnsdag de meeste liefde? Van hun gastkinderen!

 

De relatie tussen een au pair en de kinderen in zijn of haar gastgezin kan heel bijzonder zijn. Voor een kind in de VS is de au pair vaak een soort grote zus of broer, een rolmodel, een vertrouwenspersoon en een vriend(in). De au pair kan een heel nieuw soort liefde in het leven van de kinderen brengen. Hij of zij helpt voor ze te zorgen en leert ze allerlei nieuwe dingen die hun leven verrijken.

 

Onlangs hebben we een aantal au pairs en gastkinderen in de VS gevraagd wat liefde voor hen betekent en wat ze het leukst aan elkaar vinden. En we hebben onze au pairs ook gevraagd hun gastkinderen in hun eigen taal “I love you” te leren zeggen. Spoiler alert: Het is echt supercute.

 

In de video hieronder zie je de valentijnsgesprekjes tussen onze au pairs en hun gastkinderen. Voor als je vandaag wat extra inspiratie nodig hebt!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Wil je meer weten?

     We zullen je alles vertellen wat je moet weten over het avontuur van je leven als au pair in de Amerika. Reis, leer en ontwikkel jezelf met Cultural Care!

    Kom meer te weten.