Mijn Au Pair Bucket List

Mijn Au Pair Bucket List

De ultieme to-dolijst voor elke au pair in Amerika!

Als je besluit om als au pair naar Amerika te gaan, begin je waarschijnlijk meteen na te denken over alle geweldige dingen die je daar wilt gaan doen.

 

Je kunt persoonlijke of professionele doelen hebben – of allebei! Doelen kunnen variëren van “ik wil mijn Engels verbeteren” tot “ik wil tien nieuwe beste vrienden maken” of “ik wil ten minste vier nationale parken in Amerika bezoeken”.

 

Misschien wil je ook wel zelfverzekerder en zelfstandiger worden. En wat dacht je van je cv versterken met internationale werkervaring? Wat je doelen ook zijn, wij van Cultural Care willen je graag helpen ze te bereiken.

 

Het leek ons een leuk idee om eens een paar nieuwe au pairs in Amerika te vragen naar hun doelen. Daarom zijn we een weekje naar de Au Pair Training School net buiten New York City gegaan om met au pairs te praten over wat ze van hun buitenlandjaar verwachten. Hun antwoorden hebben we hier voor je op een rijtje gezet in een soort ‘Au Pair Bucket List’.

 

Een ‘bucket list’, wat is dat?

 

Bucket list is een Amerikaanse uitdrukking die staat voor al die dingen die je in je leven nog wilt doen, zien of bereiken. En voor onze au pairs slaat die uitdrukking natuurlijk specifiek op hun tijd in Amerika!

 

Dus hier is ‘ie: de Ultieme Au Pair Bucket List, samengesteld op basis van de antwoorden van zes au pairs van over de hele wereld. Wij hopen dat deze ideeën je inspireren om alles uit het leven te halen!

 

Zoveel mogelijk door Amerika reizen

“Ik wil vooral Amerika beter leren kennen, en daarom wil ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk staten bezoeken. Ik hou erg van de natuur en ben dol op wandelen. Colorado wordt dus sowieso geweldig. Daar is zóveel natuur, dus die staat wil ik extra goed verkennen.

Mijn Au Pair Bucket List

Daarnaast wil ik ook een band opbouwen met mijn gastgezin. Het zijn hartstikke lieve mensen en we hebben veel interesses gemeen. Ik wil heel graag een vriendin van ze worden. Naast dat ik hun au pair ben, wil ik ook echt een nauwe band met ze. We vinden elkaar nu al heel aardig!”

 

—Debora, 23 jaar, au pair uit Brazilië

 

 

Mijn Engels verbeteren voor later

“Mijn belangrijkste doel is beter Engels leren omdat dat later in mijn werk goed van pas kan komen. Mijn tweede doel is eigenlijk meer een droom: ik wil heel graag meedoen aan de Red Bull Rampage, een mountainbikewedstrijd in Utah. En ik wil heel veel reizen en zoveel mogelijk van Amerika zien.”

 

—René, 18 jaar, au pair uit Mexico

 

 

Het leven op een Amerikaans college ervaren

“Ik moet mijn Engels verbeteren. Dat is heel belangrijk, want in Brazilië hebben we veel minder mogelijkheden. Ik wil het onderwijs in, en daarvoor moet ik vloeiend Engels spreken. Ik wil namelijk het vak servicemanagement in het Engels geven.

Mijn Au Pair Bucket List

Mijn tweede doel? Ik zie mezelf als een heel ruimdenkend persoon. Ik sta echt open om de Amerikaanse cultuur en mensen te leren kennen. Ik wil mezelf er helemaal in onderdompelen. En ik wil heel veel studeren, goede cijfers halen en het leven op een Amerikaans college ervaren.”

 

—Gabriele, 20 jaar, au pair uit Brazilië

 

 

Dit jaar een nóg mooiere tijd beleven

“Ik ben al een keer au pair geweest, en deze keer wil ik mijn Engels nog verder verbeteren. Ik wil ook nog meer reizen, want ik heb het gevoel dat ik er de eerste keer niet alles uit heb gehaald wat erin zat. Ik wil graag de dingen die ik van mijn vorige gastgezin heb geleerd, gebruiken om deze ervaring nog beter te maken. Alles goed te doen. Zodat het dit jaar nóg mooier wordt.”

 

—Leila, 24 jaar, au pair uit Argentinië

 

 

Alle Amerikaanse feestdagen meemaken

“Ik wil graag als deel van het gezin de Amerikaanse cultuur en het dagelijks leven ervaren. Ik zou heel graag de feestdagen samen doorbrengen, leren hoe je ze viert, wat je moet doen, wat je moet eten, enzovoort. Ik verheug me enorm op Thanksgiving, kerst, oud en nieuw, Onafhankelijkheidsdag, Pasen… alles.”

 

—Lucas, 25 jaar, au pair uit Brazilië

Mijn Au Pair Bucket List

Een nieuwe kijk op de wereld krijgen

“Mijn belangrijkste doel is om zelfstandiger te worden. Mijn vader overleed toen ik nog heel klein was, en sindsdien ben ik alleen met mijn moeder. Ik heb een goede band met haar, en we zijn bijna altijd samen. Maar nu ben ik er klaar voor om zelfstandig te worden.

 

En ik heb nog een doel: ik wil door deze ervaring graag een nieuwe kijk op de wereld krijgen – uit mijn comfortzone stappen, weg van het gewone. Nieuwe dingen proberen. En reizen; zoveel mogelijk zien. Deze ervaring maak ik maar één keer in mijn leven mee, dus ik wil op avontuur.”

 

—Manuela, 18 jaar, au pair uit Italië

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Deel jouw verhaal!

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde content creator om een bijdrage te leveren aan onze blog. Dien vandaag jouw verhaal in en geef anderen een kijkje in het leven van een au pair!

    Kom meer te weten