The Front Porch Project – Inchecken tijdens COVID-19

Ons team in Amerika heeft een aantal gastgezinnen en au pairs bezocht

Cultural Care Au Pair heeft onlangs een aantal au pairs en gastgezinnen in Boston en New York bezocht om samen een foto te maken op de veranda van hun huis.

 

 

Het Front Porch Project is een trend die op dit moment in Amerika is gedurende deze COVID-19-crisis, en ons Amerikaanse team gebruikte het als een gelegenheid om hallo te zeggen en te zien hoe onze au pairs en gastgezinnen het doen in deze ongebruikelijke tijd.

 

Wat wij hebben ontdekt is dat hoewel het voor niemand een gemakkelijke tijd is, veel au pairs en gastgezinnen de afgelopen maanden dichterbij zijn gekomen.

 

De Braaziliaanse au pair Sarah vertelde: “het was heel leuk omdat ik 2 gastkinderen heb die ouder zijn en bijna de hele dag op school doorbrengen. Nu hebben we dus tijd om elkaar echt te leren kennen. Het was erg leuk omdat we deze kans nog niet eerder hebben gehad.”

 

Denisse, een au pair uit Mexico, is het ermee eens dat de thuis quarantaine de relatie met haar gastgezin ten goede heeft veranderd: “We maken dezelfde dingen door die elk gezin nu doormaakt. Nu, meer dan ooit, voelt het alsnog we deel uitmaken van dezelfde familie.”

 

De Colombiaanse au pair Claudia wordt getroost in deze moeilijke tijd, wetende dat “mijn gastgezin om mij geeft. We eten ’s avonds altijd samen en we gebruiken deze tijd om te praten en gedachtes te delen. Ik probeer het positieve te zien in dit alles en probeer het beste van mijzelf te geven.”

 

Alle au pairs en gastgezinnen hadden ook hoop dat het ergste van het virus uit Amerika verdween. Gastmoeder Vicki, wiens familie 3 au pairs heeft gehost zei: “dit zal allemaal op een dag voorbijgaan. Dan kunnen we allemaal terugkeren naar waarom wij hier allemaal zijn, namelijk: het creëren van deze wereldwijde families voor de komende jaren.”

 

Bekijk onze video voor een kijkje achter de schermen bij ons Front Porch Project en luister naar meer van onze au pairs en gastgezinnen!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Kom erachter of het au pair leven wat voor jou is!

    Kom langs bij een informatiebijeenkomst bij jou in de buurt om op een leuke en gratis manier kennis te maken met ons au pair programma.

    Vind een informatiebijeenkomst