De beste plekken om te shoppen in Amerika

Onze au pairs vertellen over hun 5 favoriete Amerikaanse winkels

De meeste au pairs gaan aan het eind van hun Amerikaanse avontuur met een extra koffer (of zelfs twee!) naar huis. Shoppen is een populaire manier om je vrije tijd te besteden, en veel au pairs geven dan ook een flink deel van hun vergoeding uit aan kleding, boeken en andere leuke spullen. We hebben onze ‘Ambassadors’ gevraagd naar hun favoriete winkels, en daaruit kwam deze top 5 naar voren.

1. Target

Of je nou kleding, cosmetica, snacks of huisraad nodig hebt, bij Target vind je het allemaal. Niet echt op zoek naar iets specifieks? Maakt niet uit, “Target vertelt je precies wat je nodig hebt!” parafraseert au pair Lena een van de vele hilarische Target-memes.

 

Au pairs zijn dol op Target. De beroemde dollar-afdeling is een geweldige plek om goedkope spullen en cadeautjes te scoren, en ook de make-up en kleding van Target zijn populair. De Nederlandse au pair Noa vertelt: “Ze hebben een enorm gangpad vol cosmetica, en de kleding- en schoenenafdeling vind ik ook geweldig!” Au pair Kathi geeft toe: “Ik zou wel een hele dag kunnen rondwandelen bij Target.” En de Duitse au pair Louisa grapt: “Ik bedoel… moet ik het überhaupt uitleggen?”

 

Waar je ook in Amerika woont, er is altijd wel een Target in de buurt – je herkent ‘m aan het logo met de rood-witte schietschijf. Het toppunt van funshoppen!

2. TJ Maxx/Marshalls/HomeGoods

Deze drie winkels zijn allemaal in handen van hetzelfde moederbedrijf, en het zijn geweldige plekken om te shoppen. TJ Maxx en Marshalls verkopen designkleding tegen spotprijzen, en HomeGoods heeft alles wat je nodig hebt om je woonruimte gezellig te maken: kussens, kaarsen, manden, fotolijsten, en noem maar op.

 

“Ik ben dol op koopjesjagen, en deze winkels zijn daar perfect geschikt voor”, vertelt de Nederlandse au pair Winette. “Ze hebben een enorm assortiment aan alles wat je maar kunt bedenken.” Au pair Elea weet ook wel raad met de geweldige aanbiedingen: “Ik heb een keer een Tommy Hilfiger-sweater gescoord voor USD 20. Super!” De Hongaarse au pair Dóra vindt het vooral fijn “dat je heel veel veganistische en dierproefvrije cosmetica kunt vinden voor prima prijzen.”

 

Als je de kans krijgt om bij TJ Maxx, Marshalls of HomeGoods te gaan shoppen, pak dan vooral een grote winkelwagen mee. Je gaat hem vast en zeker nodig hebben!

 

3. Bath & Body Works

Bath & Body Works is de perfecte plek voor lekker ruikende spulletjes om jezelf mee te verwennen. De heerlijke zeepjes, lotions en geurtjes voelen enorm luxueus aan maar zijn helemaal niet duur. Met recht een favoriet onder au pairs! De Britse au pair Steph geeft toe dat winkelen bij Bath & Body Works leidt tot “een haat-liefdeverhouding. Ik geef er al mijn geld aan uit, maar ik ben superblij met elke aankoop.”

4. Dollar Tree

Bij The Dollar Tree hangt aan bijna alles hetzelfde prijskaartje: maar USD 1! Deze winkel is dan ook populair onder au pairs, die er naartoe gaan voor “spullen als posters, snoep, decoraties, snacks, en zelfs Häagen-Dazs ijs!” vertelt au pair Tesi uit Duitsland. De Braziliaanse au pair Mari en haar gastgezin zijn een traditie begonnen: ze vieren de feestdagen met heel veel decoratiemateriaal, en dat kopen ze allemaal bij de dollarwinkel. Je zult versteld staan wat je voor een dollar allemaal kan kopen. Ga dus gauw eens lang bij de Dollar Tree!

5. Michaels

Als je van knutselen houdt, móet je bij Michaels gaan kijken. “Ik ging altijd helemaal los in die winkel!” geeft au pair Nele toe. “Ik schilder graag, Dus heb ik voor mezelf schilderspullen gekocht. Maar ik kwam hier ook vaak knutselspulletjes voor de kinderen halen.” Veel au pairs houden een plakboek bij als aandenken aan hun tijd in Amerika, en Michaels is de perfecte plek om hiervoor alle benodigdheden te vinden. “Ik ga voor al mijn plakboekspullen naar Michaels”, vertelt de Duitse au pair Cheyenne.

 

Shoppen is een leuke manier om tijdens je Amerikajaar je vrije tijd door te brengen. Ga vooral eens kijken in de top 5 van lievelingswinkels van onze au pairs!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Klaar voor jouw avontuur?

    Begin vandaag nog jouw profiel en kom een stap dichter bij het worden van een au pair in Amerika. Begin aan het volgende spannende hoofdstuk van je leven!

    Begin