Welke Amerikaanse staat past bij jou?

Amerika is een enorm land, dat heel veel te bieden heeft. Iedereen kan hier zijn eigen ideale staat vinden! In deze quiz kom je erachter in welke Amerikaanse staat jij je als au pair het meeste thuis zult voelen.

 

Als au pair woon je als een echte local bij je gastgezin en maak je intensief kennis met de gemeenschap en het gebied. Onze au pairs maken vrienden, volgen colleges en leren hun omgeving van binnenuit kennen.

 

Bovendien kun je na afloop van je au pair-jaar kiezen voor verlenging. Als je wilt, kun je dan overstappen naar een ander gastgezin in een ander deel van het land, zodat je twee plekken als local leert kennen!

 

Als au pair maak je bovendien niet alleen kennis met je eigen woonplaats: in het weekend, op vakantie en tijdens je 13e reismaand kun je het hele land door reizen en héél veel zien.

 

Neem een paar minuutjes tijd voor deze quiz. Misschien is dit wel de eerste stap in jouw volgende grote avontuur!

 

Waar wil je allemaal nog naartoe?

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.