Als au pair aan mijn carrière bouwen

Als au pair aan mijn carrière bouwen

Kijken: voormalig au pair Tove beschrijft haar #aupairlife

Maak kennis met Tove, voormalig au pair uit Zweden. Toves tijd als au pair begin deze eeuw heeft haar carrière als journalist op weg geholpen én haar op het idee gebracht dat ze ooit zelf een gezin wilde.

 

Maar als au pair in Amerika heeft Tove vooral het zelfvertrouwen en de zelfverzekerdheid gekregen die ze in haar verdere toekomst nodig had. Eenmaal terug in Zweden kon ze alles aan!

 

Ze leefde op, voelde zich onafhankelijk en relaxed, en had het gevoel dat ze alles kon, als ze er maar gewoon voor ging.

 

Tove is één van de vele au pairs die na hun Amerika-ervaring een succesvolle carrière hebben opgebouwd. Internationale werkervaring opdoen, nieuwe vrienden maken en een tweede gezin vinden, en na thuiskomst een betere, volwassen versie van jezelf worden… lijkt je dat wat? Dan is een periode als Cultural Care au pair misschien wel wat voor jou!

 

Bekijk het hele verhaal van Tove in deze inspirerende video!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Kom erachter of het au pair leven wat voor jou is!

    Kom langs bij een informatiebijeenkomst bij jou in de buurt om op een leuke en gratis manier kennis te maken met ons au pair programma.

    Vind een informatiebijeenkomst