• Werk en Reis
Geplaatst January 9, 2020

Au pair worden, iets voor jou?

In onze quiz kom je er achter!

Door Cultural Care Au Pair

Overweeg je er een tijdje tussenuit te gaan om jezelf te leren kennen, je onder te dompelen in een nieuwe cultuur en te ontdekken hoe gezinnen in de VS leven? Lijkt het je leuk om nieuwe vrienden te maken, je Engels te verbeteren en je cv een stuk interessanter te maken?

 

Dan is het leven als au pair misschien wel iets voor jou! Wil je testen of dat zo is? Doe dan nu onze quiz. Hier kom je er achter of in het buitenland wonen en werken als au pair de juiste stap voor jou is.

 

Als au pair in de VS woon je een jaar (of langer!) bij een Amerikaans gastgezin. Je zorgt voor de kinderen van het gezin en wordt op zowel persoonlijk als professioneel gebied volwassen door uit je comfortzone te stappen en je grenzen te verleggen.

 

Dit is een unieke kans om je van de massa te onderscheiden, je cv interessanter te maken en onvergetelijke avonturen te beleven.

 

Neem een paar minuten de tijd om onze quiz over het leven als au pair te doen. Misschien is dit wel net het duwtje in de rug dat je nodig hebt om aan je volgende grote avontuur te beginnen.

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.

Meest populair

Meer van Werk en Reis

A line drawing of a gumball machine

Wil je meer weten?

 We zullen je alles vertellen wat je moet weten over het avontuur van je leven als au pair in de Amerika. Reis, leer en ontwikkel jezelf met Cultural Care!

Kom meer te weten.