Een brede blik dankzij de au pair

Een brede blik dankzij de au pair

Au pairs hebben een geweldige invloed op hun gastkinderen.

 

Dit jaar willen we op International Au Pair Day stilstaan bij de invloed die au pairs hebben op het leven van hun gastgezin, en vooral de kinderen. Au pairs laten hun gastkinderen kennismaken met nieuwe culturen en helpen ze zich te ontwikkelen tot gezonde, gelukkige kinderen. De au pair krijgt dan ook vaak een heel bijzonder plekje in het hart van het kind.

 

Drie voormalige gastkinderen vertellen over welke invloed hun au pair op hun jonge leven heeft gehad en waarom ze zo dankbaar zijn dat ze de wereld hebben kunnen zien door de ogen van hun au pair. Je ziet het in de onderstaande video!

Namens iedereen bij Cultural Care Au Pair willen we onze au pairs bedanken. Jullie geven je gastkinderen iets heel bijzonders, namelijk de hele wereld!

Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair
Cultural Care Au Pair hier! Wij geloven dat door culturele uitwisselingen de wereld een betere plek wordt - en daarom hebben we het onze levensmissie gemaakt om au pairs te helpen om fantastische ervaringen te beleven in de VS. Wanneer wij au pairs niet helpen om te reizen, leren en groeien in Amerika, eten we waarschijnlijk snoep van over de hele wereld en drinken we enorm veel koffie.
    A line drawing of a gumball machine

    Klaar voor jouw avontuur?

    Begin vandaag nog jouw profiel en kom een stap dichter bij het worden van een au pair in Amerika. Begin aan het volgende spannende hoofdstuk van je leven!

    Begin